Els artistes

CL-AAART-294Carlos Abreu e Lima
Tècniques de Circ: acrobàcies mans a mans

Neix al 1983. Comença la formació al 2003 a la escola de circ Chapitô a Portugal i continua a les escoles de circ Carampa i Lido en Toulouse, on resideix actualment.
A banda d’aquesta formació estudia teatre, dansa i clown.
Al 2012 crea la companyia Paranoid Circus amb l’artista Jonathan Frau amb un duo de acrobàcies mans a mans.

Irene Estradé
Tècniques de Circ: corda llisa, verticals, acrobàcies mans a mans

Va estudiar a la Rogelio Rivel i continua els seus estudis en Cirque Zofy de Suïssa, Le tramp d’Argentina. Ha treballat en varies companyies en espectacles de carrer i sala. És membre fundadora de la companyia A Plom i Vol amb l’espectacle René y Sanbasilio i ha treballat amb la direcció de Adrian Schvarzstein en l’espectacle Call me Maria.                Les seves especialitats circenses son les acrobàcies mans a mans i la acrobàcia en aeris però ja fa uns anys que ha intensificat l’entrenament i investigació amb la corda llisa, tècnica que fa servir en AAART!

Jonathan Frau
Tècniques de Circ: acrobàcies, mans a mans

Aquest jove artista es en gimnàstica esportiva durant 13 anys, des de 1990 fins al 2003. Al 2006 comença la formació preparatòria a l’escola Carampa de Madrid per entrar a l’escola de formació professional Lido de Toulousse on resideix actualment.              Forma part del projecte de creació « Oktobre » (projecte seleccionat per a circus Next) amb la trapezista Eva Ordonez i Yann Frisch i crea la seva pròpia companyia Paranoid Circus amb un duo de portes acrobàtics amb Carlos Lima.

Nacho Flores
Tècniques de Circ: Equilibris
Nacho descobreix el circ en una petita escola anomenada Ellebog a Amsterdam, on comença com a malabarista i clown. Després realitza la formació a l’escola preparatòria Carampa a on comença amb la corda tivada. Allí coneix a Ernesto Terri, i decideix marxar per aprendre la tècnica d’equilibris sobre corda tivada a Buenos Aires. Perfecciona la tècnica a Moscú i acaba la formació a Lido de Toulousse. Va presentar el seu número al prestigiós Festival Mondial du Cirque de Demain.

Sergio González Gallego
Tècniques de Circ: perxa xinesa

Al 1999/2000 obté el certificat del curs de dansa contemporània i jazz al Centro Maxime D`Harroche i el certificat de curs de pedagogia infantil aplicada a la dansa i al moviment impartit pel C.I.R.E.T (Centro Internacional de Investigación, Enseñanza y Terapia), a Barcelona. Del 2007 al 2009 realitza la diplomatura en Arts del Circ Contemporànies, (The Foundation Degree in Circus Arts) a l’ escola de circ contemporani Circus Space de Londres. A nivell professional comença a treballar al 2003 fins al 2012 que s’incorpora a la companyia Atempo Circ com especialista en perxa xinesa per l’espectacle “Learning, begining to lose”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s